• ikon
  Christian Rotbøl den 02-02-2016
                                             Skolebestyrelsens årsmøde 2016

  Skolebestyrelsen indbyder hermed til skolebestyrelsens årsmøde tirsdag den 15. marts kl. 19.00-21.00.

  Dagsorden:
  1. Skolebestyrelsens årsberetning
  2. Foredrag Johannes Andersen: Unge mellem projekter og reality – om aktuelle ungdomskulturer
  • Johannes Andersen præsenterer et træk af aktuelle ungdomskulturer, og viser nogle af de paradokser, der møder unge i den mest betydningsfulde tid i deres liv.
  • Paradokser i form af krav om selvstændighed og stor valgfrihed på den ene side, og snærende bånd og skrappe krav på den anden. Alt sammen udfoldet i et univers, hvor det bliver mere og mere udtalt, at man ‘er sine valg’. At man har mulighed for selv at vælge sin egen biografi. Det sker enten ved hjælp af projekter, der er ‘formet liv’, eller ved hjælp af reality-kulturer, der er ‘iscenesat liv’. Hvilket alt sammen tvinger den unge til hele tiden at vurdere, om man nu også har valgt rigtigt.
  Johannes Andersen er en af landets mest benyttede foredragsholdere indenfor emnerne unge, tendenser og samfund. Dette skyldes ikke mindst, at hans foredrag rammer bredt, at han forstår at formidle budskabet på en både oplysende og underholdende måde.
  Mødet er samtidig et opstillingsmøde til skolebestyrelsesvalget senere på foråret. Har du lyst til at give et nap med i den kommende valgperiode er der mulighed for at skrive sig på opstillingsliste til mødet.

Kontorets åbningstid

Kontoret har åbent mandag til fredag
fra kl. 7.30 til 14.00


Tlf. 87 94 31 60

Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen